Toiminta keskeytynyt toistaiseksi!!

Ilmoittelen kunhan aikoja taas saatavissa

 Nettiajanvaraus vain ihmisten hieronta-aikojen varaamiseen, koirat puhelimitse

 Olen palveluntarjoajana hierontaSmartumissa, hierontaSmartum on mobiilipalvelu jossa työnantajasi lataa hierontasaldoa Smartumiin ja voit maksaa puhelimella hieronnan. Työnantajasi tulee valita minut palveluntarjoajien listalta.

 

Vyöhyketerapia sopii kaiken kokoisille ja ikäisille ihmisille ja eläimille

Jäälin Fysioterapian osoite on Rantapolku 1as1. Rantapolku sijaitsee K-kaupalta 440m eteenpäin Jäälintietä ja kääntyy vasemmalle. Heti oikealla tien vieressä uusi punainen Luhtitalo

Huoneisto numero 1 niin olet oikealla ovella :)

Minun hierontahuone

Värttö Kurkelantie 12, citybussin kääntöpaikka on Kurkelantien päässä. Tien varressa on 4 tunnin kiekkopaikkoja..Pihassa autokatoksen päässä on myös kiekkopaikat. Citylinja A
kulkee Toripakka-Värttö väliä

Jalkahoitolakylttejä seuraamalla löytää perille

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 2002. Myöhemmin olen käynyt vyöhyketerapiakoulutuksia ja teenkin enimmäkseen yhdistettyä hierontaa ja vyöhyketerapiaa. Vyöhyketerapia on vanha kiinalainen hoitomuoto jossa käsitellään elimistön heijasteita mm. jalkateristä ja yhdistettynä vyöhyketerapia perinteiseen hierontaan saadaan hyviä hoitotuloksia erilaisiin vaivoihin.

 

 Teen hermoratahierontaa ihmisille ja eläimille. Hermoratahieronnan perushoitokierros on itsessään jo rentouttava hoito joka vaikuttaa koko kehoon. Hermoratahieronta tehdään ohuen vaatteen päältä ja tehdään aina päästä varpaisiin. Hoidon kesto on n. 105min.

 

Teen hieronta- ja vyöhyketerapiahoitoja myös eläimille. Nyt myös koirien hampaiden puhdistukset ultraäänellä ilman nukutusta.

Toimipaikkani on : Jäälin Fysioterapian tilat, Rantapolku 1as1

                             Värttö, Kurkelantie 12b1, (Vantus)

Y-tunnus: 1525062-7

                             

Puhelin : 040-5542166

Asiakkaan aikana en vastaa puhelimeen mutta soitan takaisin tai voit laittaa viestin

 Nettiajanvaraus ihmisten hierontaan

www.slotti.fi/booking/koulutettuhierojasirpaluttinen

 

 

Eniten hierontaa käytetään niska-hartiavaivoihin

Ystävällisin terveisin

Sirpa Luttinen